Praktikplatser för blivande ekonomi-/och löneadministratörer

Hej!

Vi startade i januari en utbildning för blivande ekonomi-/redovisningsassistenter och löneadministratörer. Vi har idag 17 (16 tjejer 1 kille) fantastiskt duktiga studenter från Lysekil, Munkedal och Sotenäs kommun som i slutet av maj avslutar första terminen i sin utbildning och som totalt omfattar 40 veckor totalt. Läs mer om utbildningen här!

Praktikperiod under hösten
I utbildningen ingår fyra veckors praktik från den 2/10 till 27/10. Syftet med praktiken är att studenterna ska få kunskap, insikt och praktiska erfarenheter om olika arbetsuppgifter som ingår i deras framtida yrkesroll. Dagens studenter kan vara morgondagens medarbetare. Det här innebär en unik möjlighet för Er att verka som attraktiv arbetsgivare och ambassadör för branschen, arbetsplatsen och yrket som helhet.
Vi vill gärna veta om Ni som arbetsgivare skulle vilja bistå med en praktikplats på Er arbetsplats och bidra med information, kunskap och återkoppling till våra studenter. I gengäld kan vi erbjuda Er en påläst och väl förberedd student som efter en kort introduktionsperiod kan ses som en tillgång och bidra till Er ordinarie verksamhet.

Vi står för utbildning, försäkring och information till Er som arbetsgivare, utsedd handledare och den studerande. Om Ni inte har möjlighet att ta emot en student så efterfrågar vi möjligheten att göra studiebesök eller ta del av en föreläsning för att få veta lite mer om Er yrkesroll, arbetsplatsen och arbetsuppgifterna som helhet.

Kontakta oss så berättar vi mer. daniel.nordstrom@sotenas.se, telefon 0721 419 021